K-BIL, bedriftsidrett for Kongsbergansatte på Grilstad, ble offisielt stiftet 9. desember 2016, og har fått organisasjonsnummer 918 280 286. K-BIL er også registrert som mottaker i Grasrotandelen gjennom Norsk-Tipping. For å bli medlem i K-BIL må man registrere seg via MinIdrett. Referat fra styremøter, årsmøter og annen informasjon finnes på forumet (www.k-vel.no/forum).

Alle ansatte (inklusive barn over 15 og ektefeller/samboere) samt bedriftens pensjonister og innleide/konsulenter kan bli medlem. Detaljer rundt dette og kontingentkategorier er beskrevet i Organisasjonsplanen (tilgjengelig på forumet). Denne regulerer også hva medlemmer kan få dekket av kostnader.

Følgende grupper er opprettet i K-BIL:

-Curling (steinar.storseth@km.kongsberg.com). Deltar i seriespill i Trondheim.

-Innebandy (christian.haugen@km.kongsberg.com). Avholder treninger i Autronicahallen 2 ganger i uka. Mulig deltakelse i cup.

-Løping (friidrett) (stein.arne.askeland@km.kongsberg.com). Felles løpetrening med start på Grilstad onsdager 19:30. Happening rundt Trondheim maraton.

-Sykkel (christian.haugen@km.kongsberg.com). Sykle-til-jobben aksjon og deltakelse i ritt.

Om du har spørsmål, kommentarer, forslag etc., ta kontakt via forumet eller direkte med utvalgslederne nevnt over eller styret:

kenneth.sivertsvik@km.kongsberg.com

roar.botnevik@km.kongsberg.com

sigrid.gjarum@km.kongsberg.com

marta.gjestvang@km.kongsberg.com

Informasjon fra de enkelte aktivitetene:

Innebandy:

Vi trener onsdager og fredager i Autronicahallen.

Tidspunkt 15.30 til 17.00

Påmelding gjøres på disse linkene:

Onsdag – http://doodle.com/poll/75eea7xv56b74idr

Fredag – http://doodle.com/poll/wybn7p7uyuahcdwv

Sykkel:

«Sykle til jobben» starter i april, og alle som er medlem av K-BIL kan melde seg på.

Bedrift:  Kongsberg Maritime Trondheim

Også i år blir det trekning av premier blant de som har minst 3 aktiviteter i snitt ukentlig. Og en premie til den som tilbakelegger lengst distanse i aksjonsperioden.

Les om aksjonen her, og melde deg på!

http://www.sykletiljobben.no

Konkurranser: I bedriftsidrettens regi har vi ukentlige konkurranser hele sommeren. Ett av disse rittene står vi som arrangør av. Les mer om Bedriftskarusellen her: www.bedriftssykkel.no

Curling:

Har du noen gang sett curling på tv og tenkt «dette så gøy ut, det vil jeg prøve»?

Det tviler jeg på! For det første er det nesten ingen som ser på curling, og for det andre så tror de fleste som har sett på at det er like kjedelig å spille som å se på. Min mor pleide alltid å si at du vet ikke om du liker noe hvis du ikke har prøvd (unntaket er å måtte høre på polka).

Hvis du har lyst til å prøve noe nytt som ikke alle andre driver på med, og du ikke har råd til speedbåt, så vil jeg anbefale deg å prøve curling. Vi er i dag ca 10 stykker som spiller i bedriftsserien her i Trondheim. Nivået her er svært overkommelig! Hvis du på dette tidspunktet fortsatt leser dette så vil jeg påstå at du er såpass interessert at du burde melde din interesse for et nybegynnerkurs.

Send meg en mail så samler jeg sammen alle interesserte til et nybegynnerkurs. Etter denne reklameteksten antar jeg at pågangen kommer til å være såpass stor at her gjelder først til mølla prinsippet (men det er ingen begrensning på hvor mange som kan melde seg på).

Løping:

Løpegruppa har ukentlige løpeturer onsdager 19.30. Foreløpig oppmøtested foran hovedinngangen på KM Grilstad.

Intensjonen er at alle uansett formnivå skal kunne være med, og lengde/hastighet på løpetur vil derfor bli tilpasset slik at alle skal kunne henge med uten å bli helt utkjørt. Hvis det er store forskjeller i formnivå blant de oppmøtte og det er mange nok, kan vi dele opp i flere grupper med forskjellig hastighet og/eller lengde på løpeturen.

I 2016 var vi 9 stykker som gjennomførte halvmaraton og en som gjennomførte 10 km under Trondheim Maraton. Vi satser på minst like god oppslutning framover, og løpegruppa sponser derfor deltakeravgiften. De ukentlige treningene burde passe perfekt som oppkjøring for Trondheim Maraton, men det er selvfølgelig lov å være med å løpe for de som bare vil ha en treningstur sammen med gode kollegaer.

Hvis det er interesse for det vil Løpegruppa også arrangere egne salgskvelder, tester, deltakelse på kurs osv.