Årsmøtet i K-BIL er avholdt og mange aktiviteter er klare for oppstart. Under følger diverse info.

-Alle ansatte (inklusive barn over 15 og ektefeller/samboere) samt bedriftens pensjonister og innleide/konsulenter kan bli medlem. Detaljer rundt dette og kontingentkategorier er beskrevet i Organisasjonsplanen (tilgjengelig på forumet under tråden Årsmøte 2017). Denne regulerer også hva medlemmer kan få dekket av kostnader.

-Det meste av info blir gjort tilgjengelig på www.k-vel.no/forum; avtaler, planlegging av aktiviteter, møtereferat etc. Bruk gjerne forumet aktivt dersom du f.eks. har forslag om nye aktiviteter.

-Det blir innmeldingspremie (stort håndkle med logo) til de 70 første som melder seg inn i K-BIL OG betaler kontingent. Innmelding skjer via minidrett.no, og betaling gjøres online på mindrett etter at innmeldingssøknad er godkjent. Pr nå er 41 innmeldt (ikke alle har betalt enda). Det sendes ut mail via minidrett til de som har betalt når premie kan avhentes (litt etter påske).

-K-BIL er registrert som Grasrotmottaker hos Norsk-Tipping. De 40 første som støtter K-BIL får ett førstehjelpssett med logo (det blir lagt ut info på forumet når dette kan hentes hos undertegnede).

-K-BIL deltar i sykle-til-jobben som starter 19. april og varer til 17. juni (www.sykletiljobben.no).  K-BIL dekker kostnaden for dette for alle betalende K-BIL-medlemmer som registrerer Kongsberg Maritime Trondheim som bedrift (alle i K-BIL kan bruke denne, også om du kommer fra KDI). Trekning av gavekort blant deltakere som har oppfylt minimumskravet til aktivitet, samt gavekort til deltaker som har lengst distanse i perioden. Kontakt christian.haugen@km.kongsberg.com hvis spørsmål rundt sykle-til-jobben.

-Vi satser på å avholde idrettsmerkeprøver etter sommerferien, mer info kommer på hjemmesiden/forumet.

Følgende grupper er opprettet i K-BIL:

-Curling (svein.ivar.sorensen@km.kongsberg.com). Deltar i seriespill i Trondheim. Nybegynnerkurs vil bli avholdt senest på høsten.

-Innebandy (christian.haugen@km.kongsberg.com). Avholder treninger i Autronicahallen 2 ganger i uka. Mulig deltakelse i cup.

-Løping (friidrett) (stein.arne.askeland@km.kongsberg.com). Felles løpetrening med start på Grilstad onsdager 19:30. Happening rundt Trondheim maraton.

-Cageball (stian.dyrlid.rodal@km.kongsberg.com). Prøveordning sammen med Seatex for å se an interessen.

Om du har spørsmål, kommentarer, forslag etc., ta kontakt via forumet eller direkte med utvalgslederne nevnt over eller styret:

Kenneth.sivertsvik@km.kongsberg.com

Roar.botnevik@km.kongsberg.com

Sigrid.gjarum@km.kongsberg.com

Informasjon fra de enkelte aktivitene:

Innebandy:

Vi trener onsdager og fredager i Autronicahallen.

Tidspunkt 15.30 til 17.00

Påmelding gjøres på disse linkene:

Onsdag – http://doodle.com/poll/75eea7xv56b74idr

Fredag – http://doodle.com/poll/wybn7p7uyuahcdwv

Sykkel:

«Sykle til jobben» starter 19.april, og alle som er medlem av K-BIL kan melde seg på.

Bedrift:  Kongsberg Maritime Trondheim

Også i år blir det trekning av premier blant de som har minst 3 aktiviteter i snitt ukentlig. Og en premie til den som tilbakelegger lengst distanse i aksjonsperioden.

Les om aksjonen her, og melde deg på!

http://www.sykletiljobben.no

Konkurranser: I bedriftsidrettens regi har vi ukentlige konkurranser hele sommeren. Ett av disse rittene står vi som arrangør av. Les mer om Bedriftskarusellen her: www.bedriftssykkel.no

Curling:

Har du noen gang sett curling på tv og tenkt «dette så gøy ut, det vil jeg prøve»?

Det tviler jeg på! For det første er det nesten ingen som ser på curling, og for det andre så tror de fleste som har sett på at det er like kjedelig å spille som å se på. Min mor pleide alltid å si at du vet ikke om du liker noe hvis du ikke har prøvd (unntaket er å måtte høre på polka).

Hvis du har lyst til å prøve noe nytt som ikke alle andre driver på med, og du ikke har råd til speedbåt, så vil jeg anbefale deg å prøve curling. Vi er i dag 6 stykker som spiller i bedriftsserien her i Trondheim, og til neste sesong spiller vi i andredivisjon. Nivået her er svært overkommelig, og målet vårt er å kjempe i toppen av tabellen. Hvis du på dette tidspunktet fortsatt leser dette så vil jeg påstå at du er såpass interessert at du burde melde din interesse for et nybegynnerkurs.

Send meg en mail så samler jeg sammen alle interesserte til et nybegynnerkurs. Etter denne reklameteksten antar jeg at pågangen kommer til å være såpass stor at her gjelder først til mølla prinsippet (men det er ingen begrensning på hvor mange som kan melde seg på).

Cageball:

I første omgang prøve å få til et samarbeid med Kongsberg Seatex hvor vi spiller en gang i uken. Hvis dette blir populært prøver vi å få til fastavtale på leie av bane.

Et CAGEBALL-lag består av 4 spillere (3 utespillere pluss målvakt). I tillegg kan det byttes inn så mange spillere som ønskelig. CAGEBALL er et intensivt og svært hurtig spill, så det er godt å ha noen innbyttere på benken. Eventuelt spille 3 lag som rullerer.

Cageball spilles på kunstgress. Hele banen er omringet av ett vant som er en meter høyt, i tillegg til dette er det 4 meter høyt nett som strekker seg over hele banen. Dette fører til at ballen aldri er ute av spill.

Spill med veggen er ikke bare lov, det er litt av vitsen. Hands av spiller på banen, eller av målvakt utenfor målvaktområdet, gir straffespark: straffespark tas på hockeymåten, starter på midtbanen og spiller har 3 sekunder på å sette ballen i mål. Frispark gis som i vanlig fotball.

Løping:

Løpegruppa har ukentlige løpeturer onsdager 19.30. Foreløpig oppmøtested foran hovedinngangen på KM Grilstad.

Intensjonen er at alle uansett formnivå skal kunne være med, og lengde/hastighet på løpetur vil derfor bli tilpasset slik at alle skal kunne henge med uten å bli helt utkjørt. Hvis det er store forskjeller i formnivå blant de oppmøtte og det er mange nok, kan vi dele opp i flere grupper med forskjellig hastighet og/eller lengde på løpeturen.

I fjor var vi 9 stykker som gjennomførte halvmaraton og en som gjennomførte 10 km under Trondheim Maraton. Vi satser på minst like god oppslutning i år, og løpegruppa sponser derfor deltakeravgiften. De ukentlige treningene burde passe perfekt som oppkjøring for Trondheim Maraton, men det er selvfølgelig lov å være med å løpe for de som bare vil ha en treningstur sammen med gode kollegaer.

Hvis det er interesse for det vil Løpegruppa også arrangere egne salgskvelder, tester, deltakelse på kurs osv.